Bedank jouw werknemers met kerst

Het einde van het jaar, al je werknemers hebben het hele jaar goed gewerkt en mooie omzetten behaald. Het is dan ook traditie om hen te belonen met iets moois rondom de feestdagen. Wat vinden jouw werknemers leuk en wat past er  innen jouw budget om aan hen te kunnen geven? Het lijkt maar een kleine extra, maar veel werknemers zien het ontvangen van een pakket rondom de feestdagen als een blijk van waardering voor hun harde werk. Geef daarom iets aan je werknemers!

Een traditioneel cadeau

Veel bedrijven overhandigen een kerstpakket aan hun werknemers rond de feestdagen. In een traditioneel kerstpakket zitten vaak verschillende items die aan de feestdagen gerelateerd zijn. Het is vaak een grote doos of krat gevuld met bijvoorbeeld een fles wijn of champagne, vaak zitten er ook etenswaren in die passen bij bijvoorbeeld het kerstdiner en ook andere verschillende lekkernijen die gedeeld kunnen worden met de gehele familie. Het leuke is dat een kerstpakket vaak goed gevuld is en dat het altijd een verrassing is wat erin zit. Ook is het een vorm van het uiten van waardering naar de werknemers en op deze manier bezorg je hen een warm gevoel tijdens de feestdagen.

Een origineel cadeau

Steeds vaker kiezen bedrijven voor andere vormen van kerstpakketten. De traditionele doos met food en soms non food producten wordt steeds minder vaak overhandigd en er komen andere soorten kerstpakketten voor in de plaats. Vaak wordt er best wat  geld uitgegeven vanuit een organisatie aan kerstpakketten, maar om aan iedereen zijn wensen te kunnen voldoen is erg lastig. Daarom wordt er nu steeds vaker gekozen voor het geven van bijvoorbeeld Pluimen of cadeaubonnen. Hiermee geef je jouw werknemers een tegoed, het bedrag kiest het bedrijf zelf, waarmee zij zelf iets kunnen uitzoeken wat zij leuk vinden. Het gaat vooral om het gebaar, maar het is extra leuk als iedereen iets kan uitzoeken wat bij hem of haar past.

Maak je werknemers blij

Met het geven van een kerstpakket maak je jouw werknemers altijd blij. Het is elk jaar weer een verrassing waar het kerstpakket uit zou kunnen bestaan en ook voor het bedrijf is het iets leuks om dat te organiseren. Daarnaast is er natuurlijk weinig zo leuk dan een ander blij maken, voor je collega’s en werknemers zie je graag blij. Zo leef je echt met de kerstgedachte rondom de feestdagen aan het einde van het jaar.

Admin
Geen reacties
Posted in:
Feesttips
Comments
There are no comments yet.
Write a comment
Your comment
Name
Email