5 manieren om een feestje gezellig te maken

Wanneer je een feestje geeft of organiseert dan wil je er alles aan doen om het gezellig te maken. De grootste angst is dat de gasten allemaal vroeg naar huis gaan en het niet naar hun zin hebben gehad op jouw feestje. Maar met de juiste mensen en de juiste tips zorg je er al snel voor dat jij en je gasten een onvergetelijke tijd hebben.

1 – Zorg voor genoeg mensen

Het maakt niet uit wat voor feestje het is, maar er zullen altijd mensen zijn die op het laatste moment afzeggen. Dat kan ervoor zorgen dat het uiteindelijk niet zo druk is. De beste manier om dit te voorkomen is door meer mensen uit te nodigen dan je verwacht die er komen. Natuurlijk wil je ook niet de hele stad uitnodigen dat je problemen krijgt wanneer er veel te veel mensen komen opdagen, maar een goede richtlijn is om 20% meer mensen uit te nodigen. 

2 – De juiste setting van de ruimte

Wat voor feestje is het? Is het een verjaardag of een ander soort feestje. Zorg dan voor de juiste setting door wat feestartikelen in te slaan voor in huis. Dit zorgt meteen al voor een extra feestelijke stemming. 

3 – Zorg voor een goede voorraad drank en snacks

Je zult zelf ook vast wel eens op een feestje zijn geweest en later op de avond horen dat het bier op is. Net wanneer de gezelligheid er goed in zat. Dat is erg vervelend en wil je natuurlijk voorkomen. Net als dat je extra veel mensen uitnodigt, wil je er ook zeker van zijn dat je altijd wat bier of andere drankjes extra in huis hebt. Wanneer het niet op komt dan komt het vast wel een keer van pas in de weken erna! 

Naast drank en lekkere hapjes kun je het uniek maken door nog wat andere spullen voor vermaak in huis te halen. Maak jouw feestje uniek door dit voordeelpakket aan goedkope-lachgaspatronen te bestellen. Er is geen betere manier om je gasten blij te maken op jouw feestje. 

4 – Breng mensen met elkaar in contact

Zeker wanneer je een feestje houdt waarbij je verschillende groepen mensen uitnodigt dan is het goed om mensen met elkaar in contact te brengen. Jij bent degene die iedereen kent en gezien jij ook het feestje geeft ben jij degene die andere mensen goed bij elkaar in contact kan brengen. Dit wil je namelijk liever dan wanneer er verschillende groepen ontstaan. Lees hier meer over het brengen van de juiste sfeer

5 – Maak plannen voor na het feestje

Wil je iedereen op een bepaalde tijd weg hebben? Maak het dan op tijd duidelijk en vindt bijvoorbeeld van tevoren al een bar of een café waar jullie samen naartoe kunnen.

Admin
Geen reacties
Posted in:
Feesttips
Comments
There are no comments yet.
Write a comment
Your comment
Name
Email