Persoonlijk tegeltje cadeau geven: 5 ontwerptips

Een tegeltje zelf ontwerpen is een leuke bezigheid. Je kan er al je creativiteit in leggen en je kan er lekker mee bezig zijn. Je kan er van alles mee doen. Zo kan je er een leuke tekst op zetten. Ook een foto tegeltje laten maken behoort tot de opties. Het is wel belangrijk dat je precies weet wat je moet doen. In dit artikel leer je de stappen die je daarvoor moet zetten.

Het juiste ontwerpprogramma

Het begint allemaal met het juiste ontwerpprogramma. Dat kan je bijvoorbeeld kiezen door met een specialist als Tegeltjesfabriek.nl te werken. De ontwerptools kan je gewoon online vinden en je kan er heel gemakkelijk mee aan de slag. Hoe meer gevoel je hiervoor hebt, hoe gemakkelijker het ook zal gaan als je gaat ontwerpen.

Het tegeltje uitkiezen

De volgende stap is het uitkiezen van een tegeltje. Het gaat dan vooral om het materiaal en het formaat van het tegeltje. Daar zijn heel veel verschillende opties in te vinden. Het is belangrijk om eerst een idee te vormen van het ontwerp dat je wilt maken. Daar kan je dan een soort tegeltje in de juiste afmetingen bij kiezen. Keramiek of porselein zijn bijvoorbeeld opties die vaak goed uitpakken.

Maak het ontwerp

Je hebt nu alle voorbereidingen getroffen, dus kan je aan de slag met het ontwerp van het tegeltje. Het is leuk om een goede foto uit te kiezen en daar dan mee aan de slag te gaan. Kijk vooral ook naar wat je verder allemaal kan doen met het ontwerp. Leuke letters voor een bijpassende tekst en wat andere extra’s om het geheel compleet te maken zijn natuurlijk altijd aantrekkelijk. Met de software kan je alle kanten op.

Het tegeltje bestellen

Ben je klaar met ontwerpen? Dan rond je het geheel af en laat je het drukken door de specialist. Die kan het dan ook direct bij je bezorgen. Het is mogelijk om verschillende extra’s te verzorgen, zoals een lus om het tegeltje op te hangen, of een standaard om het neer te zetten. Zo kan je zorgen dat alles helemaal compleet is.

Plezier beleven

Het leukste is natuurlijk het weggeven van het tegeltje aan iemand. Die kan er dan veel plezier aan beleven. Hang het samen op en ga er lekker naar zitten kijken. De kamer is nu pas echt helemaal compleet. Allemaal dankzij het gemaakte tegeltje.

Admin
Geen reacties
Posted in:
Feesttips
Comments
There are no comments yet.
Write a comment
Your comment
Name
Email